PP pool

En PP swimmingpool er dog lavet af materialet polypropylen i stedet for glasfiber. Polypropylen udmærker sig ved sin styrke over for det nordiske klima, slid, solens UV stråler, og samtidig er swimmingpoolen meget nem at holde ren.

PP swimmingpoolen er en fantastisk løsning til dig som ønsker en hurtig byggeproces, og så ligger den i den billige ende af prisskalaen.

En PP swimmingpool kan ligesom en glasfiberswimmingpool leveres i mange forskellige former og størrelser.

PP-swimmingpools køber man typisk som en samlet pakke inkl. alt tilbehør.

Swimmingpoolen kan anbefales til selvbyggere. Fås med indvendig og udvendig trappe i flere størrelser og varianter. Kontakt os for tilbud på pakke med sandfilter, skimmer, fittings og slanger.

Fordele PP Pool:
Materialet er UV-resistent og upåvirket som en foring, der med tiden mister sin blødgørende lag og sprækker
– til en lav pris, får du en høj kvalitet svensk-made pool med mange muligheder for at sætte dit personlige præg på form og funktion
– PP pool er fremstillet af et homogent 5 eller 8 mm materiale og kan derfor ikke få osmose (byldepest), hvilket forkorter levetiden af glasfiber pools (bestående af flere lag)
– Sammenlignet med liner pools er PP et bedre materiale, der kan tåle højere temperaturer og er mere holdbart, derfor den forventede levetid af en PP Pool mindst 45 år.